Produkter för gourmand belgian (2)

NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

NÖTKÖTT BOURGUIGNON OCH POTATIS - BISTRONOMISKA

Häll ut rätten i en kastrull och värm i några minuter på låg värme under omrörning då och då, eller häll innehållet från burken i en lämplig behållare och värm i mikrovågsugn i 2 till 3 minuter på högsta effekt. Fetter: 1,1 g Varav mättade fettsyror: 0,3 g Kolhydrater: 8,4 g Varav sockerarter: 2,4 g Fiber: 0,7 g Proteiner: 7,7 g Salt: 0,70 g
Château Tourril

Château Tourril

En omställning till ekologiskt jordbruk. Nattliga skördar. Fermentering i temperaturreglerade rostfria tankar, Pressning. Lagring i temperaturreglerade rostfria tankar, Lagring på jästfällning, Teknisk kork i kork. Leriga kalkjordar. Öga Rosa färg, ljus, med rosiga reflexer. Näsan Fruktig, intensiv, subtila citrusaromer, lätta aromer av färska frukter. Mun Aromatisk, generös, fyllig, lätta inslag av ros, lätta inslag av citrus, generösa inslag av körsbär, eleganta tanniner, fina tanniner, feta tanniner, rund, något mineralisk, strukturerad kropp, god intensitet, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Kalla förrätter, Grillade räkor, Grillat rött kött, Asiatiska specialiteter, Efterrätter med röda frukter Färg: Rosé Druva: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Volym: 300 cl (Flaska)